Produkt

T-S 3000 Stół do skrobania wędzonej i mrożonej ryby

Stół skrobania T-S 3000 to pierwsza sekcja linii produkcyjnej do cięcia na plastry wędzonej ryby mrożonej /hardslicing/

Wędzony filet z ryby w plastrach to produkt premium, który musi nie tylko mieć dobry smak, ale też musi świetnie wyglądać. Usunięcie brązowego mięsa i przebarwień po procesie wędzenia jest niezbędne przed rozpoczęciem plastrowania i dalszego pakowania. Proces ten jest wykonywany ręcznie i czasami pracownik odpowiedzialny za tę część produkcji musi każdego dnia doskonale przygotować tysiące filetów dziennie. T-S 3000 zapewnia ergonomię pracy i zwiększa bezpieczeństwo pracy na tym stanowisku.

Zalety

  • ażurowe burty przeciw wypadaniu filetów poza stół
  • ząbkowane podstawy pod fileta uniemożliwiają przesuwanie go podczas operacji
  • 3 strefy pracy: zasobnik filetów, przestrzeń robocza i miejsce odkładcze
  • wygodne i regulowane podesty robocze pozwalają wybrać optymalną pozycję pracy
Pobierz kartę produktu

Funkcje

  • Bezpieczeństwo i ergonomia pracy
  • Mocna, zwarta konstrukcja ze stali nierdzewnej
  • Łatwy dostęp dl obsługi i mycia

Galeria produktu

Cechy użytkowe T-S 3000
  • Bezpieczeństwo
  • Ergonomia pracy
  • Łatwość mycia
Więcej informacji o produkcie
Właściwości techniczne:
  • Wymiary 3005x2730x1100 mm
  • Waga 325 kg
Proces

Ryba świeża

Proces

Ryba wędzona